Gezonde ijsjes maken

Genieten willen we allemaal, maar als het even kan graag ook nog wel enigszins gezond. Dat geldt ook voor wanneer we ijsjes eten. Gelukkig is gezonde ijsjes maken tegenwoordig goed mogelijk. Op deze website vind je heel wat recepten voor ijsjes, waarvan een groot deel in de categorie gezonde ijsjes valt. Deze maken is heel eenvoudig, want wij hebben verschillende recepten beschikbaar voor gezonde ijsjes maken voor je, waaronder voor yoghurt ijs: een echte aanrader!

Gezonde ijsjes maken met fruit

gezonde-ijsjes-makenWil je zelf gezonde ijsjes maken, dan kun je kiezen voor fruit ijsjes. Het basisprincipe van deze ijsjes is overal hetzelfde: je neemt fruit wat je lekker vindt en daar maak je een ijsje van. Op basis van de recepten kun je zelf eenvoudig gezonde ijsjes maken met de heerlijke smaak van fruit. Bekijk gerust onze recepten voor fruit ijsjes maken. Met kiwi, sinaasappel en watermeloen maak je zelf de lekkerste gezonde ijsjes! Ook perenijsjes zijn erg lekker en gezond en datzelfde geldt voor ananasijs.

Sorbetijs maken: gezond, makkelijk en lekker

Sorbetijs is ijs dat gemaakt is van in principe maar twee dingen: vruchten en suiker. Mede doordat er geen melk of room wordt gebruikt in deze recepten, is sorbetijs een gezonde keuze. Wil je gezonde ijsjes maken, dan kun je kiezen voor sorbetijs. Uiteraard vind je op deze website een aantal recepten om zelf sorbetijs te maken. Wil je gezonde ijsjes maken, kies dan voor ons recept voor sorbet citroenijs of mango sorbetijs.

Gezonde waterijsjes maken

Een andere optie voor gezonde ijsjes maken is waterijsjes maken. Dit kun je heel eenvoudig zelf doen met wat limonadesiroop. Deze gezonde ijsjes maken kun je ook doen door vruchtensap in te vriezen in een vorm voor waterijsjes. Daarnaast zou je ook andere limonade kunnen invriezen tot een waterijsje, bijvoorbeeld cola of sinas. Bekijk al onze recepten voor gezonde waterijsjes.

Leave a Reply