Philips ijsmachine

Met een Philips ijsmachine kun je voortaan zelf super makkelijk je eigen ijs maken. Bij Bol.com is een Philips ijsmachine te koop voor €52,99.* Je kunt met deze ijsmachine 0,8 liter schepijs maken. Geef je de voorkeur aan softijs, dan kun je 1 liter ijs maken. Deze ijsmachine van Philips heeft binnen een half uur tot vijftig minuten heerlijk ijs gemaakt.

IJs maken met de Philips ijsmachine

ijsmachine philipsDe Philips ijsmachine van Bol.com heeft een krachtig koelsysteem, waardoor het ijs dat je wilt maken goed gekoeld wordt. Het handige koelelement is compact en neemt weinig plaats in je vriezer in. Ben je van plan om de Philips ijsmachine te gebruiken om ijs te maken, leg het koelelement dan een dag van tevoren in de vriezer, zodat deze alvast op de juiste temperatuur kan komen.

Philips ijsmachine kopen bij Bol.com

Bol.com levert de Philips ijsmachine met een leuk receptenboekje. Heb je al deze recepten gemaakt of zit er niets bij voor je, dan kun je altijd één van onze ijs recepten proberen. Heb je de Philips ijsmachine uitgeprobeerd en wil je er wat over kwijt, laat dan gerust een reactie achter.

Ga door naar Bol.com en koop de Philips ijsmachine.

*genoemde prijs is van 5-jan 2014, Bol.com kan besluiten prijswijzigingen door te voeren.

Leave a Reply